ГолосUA
17:24 10/09/2010

Інтерпол допоміг українським міліціонерам знайти виробників дитячого порно

Під час офіційного візиту до центрального офісу Інтерполу в місті Ліон у Франції українським правоохоронцям вдалося надати практичну допомогу в розкритті злочину проти дітей.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Костянтин Стогній, передали у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Членам делегації запропонували надати практичну допомогу в розшуку злочинця. Їх запросили до спеціальної зали, де ознайомили з фрагментами вилученого матеріалу. Замовником дитячого порно була приватна особа однієї з країн. Також були підозри, хоча вони й не мали достатнього підтвердження, що жертвами цього злочину стали слов‘янські діти.

“На жаль, жах, який творили з дітьми, міг мати місце в нашій країні, на це вказувало чимало обставин, — повідомив К. Стогній. Міністр внутрішніх справ А. Могильов відразу дав відповідні доручення Департаменту боротьби з кіберзлочинністю і торгівлею людьми МВС України. Каналами Інтерполу терміново було передано фрагменти матеріалів, аби деталізувати місце скоєння злочину.

Наразі вже встановлено, що ганебні дії стосовно дітей скоїли в Україні. Тривають заходи щодо розкриття цього злочину.

 

Читайте также по теме