ГолосUA
05:02 19/07/2010

Івано-Франківська молодь буде серед “Нової еліти нації”

Всі члени Молодіжної адміністрації Івано-Франківсккої області, незалежно від рівня, занесені до кадрового резерву “Нової еліти нації”, яка створена згідно з Указом Президента України.

Про це на зустрічі з молоддю області повідомив губернатор Михайло Вишиванюк, повідомив кореспондент ГолосUA.

Він наголосив, що “владні двері” відкриваються молодим, але використовуватиметься досвід старшого покоління та порадив усім присутнім активно долучатися до будівництва “нової” України. “Я вважаю, що в Україні настав час якісного відбору молоді до влади”, – сказав голова ОДА.

Молодіжна адміністрація є своєрідною копією обласної адміністрації із аналогічними управліннями та осередками в районах. Нещодавно на посаду голови Молодіжної адміністрації було призначено Ганну Крисюк, яка повідомила присутнім на зустрічі з губернатором області, що її командою вже сформовано план робіт на наступне півріччя. Основний акцент робитиметься на розв’язання проблем молоді: молодіжне кредитування, спортивні майданчики, здоровий спосіб життя.

Фінансуватимуться проекти районних і обласної молодіжних адміністрацій з єдиного рахунку “молодіжки”. Михайло Вишиванюк запевнив, що допомагати грошима буде як влада, так і бізнесові структури.

Анастасія Романюк />  

Читайте также по теме