Івано-франківська «Свобода» вважає, що в них крадуть голоси, затягуючи процес підрахунку

 

Процес підрахунку голосів до Івано-Франківської обласної ради навмисно затягується з метою крадіжки голосів у «Свободи» на користь провладних партій.

 

Про це на прес-конференції заявив голова Івано-Франківської обласної організації ВО «Свобода» Олександр Сич, передав кореспондент ГолосUA.

 

За його словами, в цілому ряді дільниць до цього часу триває підрахунок голосів. Зокрема, практично відсутні будь-які дані про результати голосування у Коломийському районі.

«Підрахунок голосів – це нахабна політична крадіжка. Деякі наші люди, яких підтримали виборці можуть позбутися депутатського мандату. Є якийсь політичний режисер, який вміло в облраді розкладає картки», – сказав О. Сич.

 

Очільник прикарпатської «Свободи» зазначає, що проводячи паралельний підрахунок голосів дані, які надходили з дільниць у ніч голосування практично повністю збігалися з даними ВО «Свободи». Проте, починаючи з другого дня рейтинг усіх опозиційних партій почав падати. Але, якщо у більшості з них коливання на межі 0,5%, то в його політична сила втратила аж 8%.

 

«Ми налаштовані працювати конструктивно та консолідувати всі ті політичні сили в обласній раді, які готові чисто, прозоро, без будь-яких махінацій вирішувати проблеми Прикарпаття. Я про це казав і в перших коментарях після виборів. Але сьогодні нас насправді штовхають на конфлікт цим нахабним політичним злодійством», – зазначив голова Івано-Франківської обласної «Свободи».

Читайте также по теме