ГолосUA
08:32 10/08/2009

Ізраїль досі не отримав усіх документів, необхідних для розшуку Лозинського

Розслідування фактично «буксує», а слідчі взагалі обмежені у своїх діях, оскільки попри значний резонанс цієї справи, Генпрокуратура України досі не передала ізраїльській стороні необхідного пакету документів.

Про це заявив речник поліції Алекс Кагальський.

«Немає достатніх підстав вважати його підозрюваним. Той первинний запит, який надійшов з України, не має достатньої юридичної сили», — наголосив Кагальський.

Водночас, за словами прес-секретаря поліції, якщо Київ надішле хоча б мінімальний пакет документів, правоохоронні органи зможуть остаточно відповісти на питання, чи перетинав підозрюваний ізраїльський кордон, а  якщо цей факт буде підтверджено, то встановити місцеперебування Лозинського упродовж "нетривалого часу".

Пошуки зниклого екс-депутата Лозинського в Ізраїлі доповнюються усе новими версіями. Зокрема, за даними місцевих ЗМІ, українець може переховуватися в Ізраїлі з російським паспортом на ім’я Віталій Фершака.

Нагадаємо, колишнього депутата від БЮТ Віктора Лозинського розшукують у зв’язку з рослідуванням убивства. У липні Верховна Рада достроково припинила повноваження депутата Лозинського, після чого СБУ оголосила його в розшук.

За матеріалами: «Німецька хвиля»

 

Читайте также по теме