ГолосUA
14:35 16/12/2008

Кабінет Міністрів пропонує свої «фахові» поради «аматорам» із Секретаріату Президента

Управління у зв’язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів вимушене констатувати, що «якби Секретаріат Президента, його керманичі та інші працівники не займалися аматорством і не намагалися займатися тими речами, на яких не розуміються, то в країні не було б багатьох проблем».

Про це ГолосUA повідомили у прес-службі Кабінету Міністрів.

Як йдеться в заяві, останні перипетії із постачанням тепла та гарячої води жителям Києва зайве тому підтвердження. «Хочемо нагадати, що якби Президент не підтримав Леоніда Черновецького (якого КРУ на той час уже звинувачувало у нецільовому використанні грошей київської громади) на виборах мера навесні, то кияни не страждали б узимку без тепла та гарячої води».

Автори заяви підкреслили, що вже довгий час проблеми виникають там, де їх могло і не бути – майже на порожньому місці їх створюють чиновники з Секретаріату Віктора Ющенка. Чи то через “палку” любов до виборців, чи то через так само безмежну “любов” до керівника уряду.

«Дуже хотілося б, щоб працівники Секретаріату не створювали зайвих проблем громадянам, а якщо вони хочуть зробити щось корисне для країни, то їм є з ким порадитися — з Кабінетом Міністрів, який за Конституцією є виконавчою гілкою влади», — йдеться в урядовій заяві.

 

Читайте также по теме