ГолосUA
15:12 18/09/2009

Кабмін має намір пролонгувати дію антикризової програми для металургії

Кабмін має намір пролонгувати дію антикризової програми для металургії. Про це повідомила сьогодні прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко, перебуваючи на Дніпровському металургійному комбінаті ім. Дзержинського у м.Дніпродзержинськ. />  

За її словами, Кабмін має намір подовжити надання пільг для металургійної галузі із оплати вартості газу, коксівного вугілля та залізничних перевезень. Вона наголосила, що даний комбінат працює на 97% своїх можливостей, і за 3 роки планує завершити повну модернізацію підприємства. Прем’єр зазначила, що після президентських виборів буде відновлене кредитування реального сектору економіки.
 

"Після лютого… ми зможемо змінити керівництво Нацбанку і започаткувати кредитування реального сектору економіки", — заявила Ю.Тимошенко. Вона висловила сподівання, що президентські вибори "пройдуть успішно".
 

Ю.Тимошенко додала, що в Україні 2 металургійних підприємства: Алчевський і Дніпродзержинський металургійні комбінати — витримали "удар кризи" і стали сильнішими, внаслідок того, що вчасно були вкладені інвестиції.
 

За матеріалами: «РБК-Україна»

 

Читайте также по теме