ГолосUA
09:04 12/05/2010

Кабмін прийняв постанову про підвищення посадового окладу бюджетникам — Семиноженко

Кабінет міністрів прийняв постанову про підвищення посадового окладу для першого тарифного розряду Єдиної тарифної сітки з першого січня та з першого квітня 2010 року.

Про це повідомив віце-прем ‘єр-міністр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко на брифінгу, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами, підвищення посадових окладів отримають понад 3,5 млн. працівників бюджетних галузей. “Державним бюджетом на 2010 рік передбачено підвищити зазначений посадовий оклад протягом поточного року у 5 разів. З урахуванням стабілізації економіки уряд буде здійснювати підвищення з 1-го липня, 1-го жовтня, 1-го грудня цього року”, — сказав В. Семиноженко.

Окрім цього віце-прем’єр запевнив, що працівникам бюджетної сфери у зв’язку з прийнятою постановою буде перераховано заробітну плату за січень-квітень 2010 року, а різницю доплачено протягом травня-червня цього року. “За прогнозами, додаткові видатки на місяць проти сум, які виплачувались з початку нинішнього року з бюджетів усіх рівнів складуть 450 млн. грн. За січень-квітень внаслідок перерахунків додаткові видатки складуть 1,8 млрд. грн”, — пояснив В. Семиноженко.

А. Береза

 

Читайте также по теме