ГолосUA
16:38 01/12/2010

Кабмін та підприємці підписали меморандум про взаєморозуміння

 

Урядова робоча група та представники малого бізнесу, які працюють на спрощеній системі оподаткування, враховуючи взаємну зацікавленість у подальшому розвитку партнерських відносин, за результатами переговорів підписали Меморандум про взаєморозуміння та узгодження спільних дій щодо Податкового кодексу.

/>  

Про це повідомив Департамент інформації та масових комунікацій Секретаріату Кабінету міністрів України.


 

«Я хочу подякувати за активну і плідну співпрацю. Ми вже працюємо, як єдина команда, і у нас є повне розуміння, що нам необхідно робити», — зазначив після підписання Меморандуму Міністр фінансів Федір Ярошенко.


 

За його словами, переговори були досить непростими, але в результаті сторони знайшли порозуміння і узгодили всі проблемні позиції. Він додав, що найближчим часом всі спірні питання будуть врегульовані.


 

«Меморандум – це компромісна та конструктивна позиція, яка дає змогу знайти правильний шлях для того, щоб підприємці нормально працювали», — наголосив він, підкресливши, що в Меморандумі узгоджені не тільки позиції щодо Податкового кодексу, а також інші питання, які сьогодні турбують наших підприємців.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...