ГолосUA
06:53 25/06/2009

Кабмін вручив премії молоді

Міністр України у справах сім`ї, молоді та спорту Юрій Павленко вручив премії Кабінету міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України.

Про це він повідомив під час церемонії нагородження, передав кореспондент Голос UA.

За його словами, цього року на премію Кабінету міністрів України претендувало кілька тисяч людей. Рішення про присудження премії 264 особам приймалось на засіданні Кабінету міністрів України, і за кожного претендента голосував кожен член уряду, кожен віце-міністр і особисто прем`єр-міністр. У результаті відбору номінантами стали 60 чоловік. Розмір премії цього року становив 3400 грн.

Юрій Павленко зазначив, що прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко мала намір особисто вручити премії, але з надзвичайних причин передала ці повноваження міністру у справах сім`ї, молоді та спорту.

Також участь у нагородженні молоді брав голова комітету Верховної ради України з питань молодіжної політики Павло Костенко та заступник міністра України у справах сім`ї, молоді та спорту Ростислав Драпушко. Премію в 6 номінаціях присуджували особам до 35 років: «За виробничі досягнення», «За наукові досягнення», «За творчі досягнення», «За спортивні досягнення», «За особисту мужність» та «За внесок у забезпечення розвитку молодіжного руху». Нагадаємо, що Премію Кабінету міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджують щорічно, починаючи з 2000 року, до дня молоді.

Окрім того, міністр зазначив, що уряд вже підготував ряд змін до закону України про перше робоче місце, адже цей закон вже не відповідає сучасним потребам.

«Державна молодіжна політика була, є і буде пріоритетною для уряду»,- наголосив Павленко.

А.Береза

 

Читайте также по теме