Ольга Черненко
14:27 16/10/2010

Кадрові ротації в Кабміні продовжуватимуться — Хара

 

 

У Партії регіонів не виключають подальших кадрових ротацій в уряді.

 

Таку думку висловив народний депутат від Партії регіонів Василь Хара у коментарі кореспонденту ГолосUA.

 

“Ротації були, є і будуть. Бо темп, який вибрав Президент, настільки високий, що не всі його можуть витримати”, — підкреслив він. — “Але про конкретні прізвища звільнених говорити зарано”.

 

Водночас нардеп наголосив, що згідно із новим законом “Про Кабінет Міністрів” глава держави самостійно вирішує, “кого звільняти, а кого призначати”.

 

На запитання, чи загрожує відставка уряду М. Азарова в цілому, як про це кажуть в опозиції, нардеп зауважив, що про такий розвиток подій наразі не йдеться. “Навряд чи найближчим часом про це можна говорити. Треба дати час цьому Кабміну попрацювати. Ми ж прийшли до влади не балачками займатися, а працювати. А вже за півроку, ближче до весни, коли будуть перші результати, можна буде робити висновки. От тоді й можна підіймати цю мову”, — додав він.

 

Нагадаємо, минулого тижня глава держави заявив, що не зупиниться на звільненні двох віце-прем'єрів. Мовляв, скорочення урядовців продовжуватиметься. Натомість в опозиції кажуть, що під загрозою звільнення весь Кабмін М. Азарова.

 

 

 

 

 

Читайте также по теме