ГолосUA
09:26 08/09/2010

Кадрові зміни у партії “Батьківщина” будуть продовжуватися

Виключення членів із партії, а також перехід депутатів партії “Батьківщина” до коаліції, буде продовжуватися.

Про це повідомив депутат від партії “Батьківщина” Дмитро Ветвицький кореспонденту ГолосUA.

Зокрема, коментуючи виключення з партії Богдана Губського, депутат зазначив, що подібні дії можуть і надалі повторюватися. “Я не виключаю, що є велика кількість політиків у нашій партії, які бажають перейти до коаліції”, — сказав він.

При цьому Д. Ветвицький відмовився назвати точну кількість своїх колег, які готові сьогодні покинути партію. “Це може навіть бути і половина нашої партії. Але повірте, ми цього не боїмося. Є досвід, коли ми працювали у кількості 19 людей, і нічого, ми працювали, приймали рішення, впливали на голосування”, — підкреслив політик.

Водночас він додав, що “Батьківщина” буде діяти подібним чином (виключення зі складу партії) із усіма депутатами, що напишуть заяву про приєднання до коаліції. “Але це нормальний процес очищення, хоч я і визнаю, що всередині партії сьогодні є проблеми”, — сказав він.

Нагадаємо, 6 вересня фракція БЮТ виключила зі свого складу трьох народних депутатів: Богдана Губського, Івана Деньковича та Арнольда Радовця. Народних депутатів було виключено зі складу фракції за співпрацю з чинною владою, яка була спрямована на перешкоджання участі партії ВО “Батьківщина” у місцевих виборах.

О. Каретнікова />  

Читайте также по теме