ГолосUA
15:32 06/07/2010

Кадрових змін в уряді найближчим часом не відбудеться — політолог

Подальших звільнень високопосадовців найближчим часом не слід очікувати.

Таку думку озвучив директор центру політичних досліджень та конфліктології Михайло Погребінський в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

На його думку, питання про звільнення тих міністрів, які можуть бути усунуті з посад, не буде вирішуватися перед періодом відпусток.

“Я не бачу потреби для регіоналів зараз прискорювати ці процеси, бо я думаю, вони відчули як невмотивовано виглядає зміна, в усякому разі стосовно Семиноженка. Його відставка позитивно не вплинула на ситуацію. Вони нічого пояснити не можуть, оскільки зрозумілих для людей пояснень не існує, а те що відбулося насправді — вони не захочуть про це говорити — це очевидно. Тому, я думаю, вони втримаються від подальших змін”, — пояснив М. Погребінський.

Нагадаємо, що звільнення Тігіпка вимагають в опозиції. В коаліції теж неоднозначно ставляться до цього питання. Проект постанови щодо звільнення Хорошковського наразі зареєстрований у парламенті. У середу, 7 липня, відбудеться позачергове засідання РНБО України, на якому буде розглянуто ситуацію, яка склалася у Збройних Силах і може бути прийняте рішення про відставку глави міністерства оборони Михайла Єжеля.

М. Мамаєва />  

Читайте также по теме