Елена Соколова
10:22 26/10/2010

Кандидат від КПУ на посаду мера Лисичанська має великі шанси перемогти — КВУ

 

size="4">В Лисичанську кандидати на посаду міського голови — В’ячеслав Теросіпов від “Батьківщини” та Андрій Скорий від СПУ відмовились від участі в перегонах і закликали своїх виборців голосувати за кандидата від КПУ Валерія Бондаренко. 

 

size="4">Про це кореспонденту ГолосUA повідомили в прес-службі Луганського обласного відділення Комітету виборців України.

 

size="4">Цій події передувало рішення Донецького адміністративного Апеляційного суду про відмову в задоволенні скарги кандидата на посаду мера Лисичанська Андрія Скорого щодо винесеного йому попередження про порушення ведення агітації.

 

size="4">Експерти КВУ, чию думку наводить прес-служба, вважають, що Валерій Бондаренко має достатньо великі шанси перемогти у перегонах на посаді міського голови. Його основним суперником є діючий мер Сергій Дунаєв.

 

size="4">Нагадаємо, Валерій Бондаренко вже був міським головою Лисичанську до 2006 року. На дострокових виборах мера міста в 2009 році його підтримувала партія «Єдиний центр», тепер він є висуванцем КПУ.

 

size="4"> 

Читайте также по теме