ГолосUA
07:39 04/02/2010

Кандидати на президентську посаду між двома турами не запропонували суспільству нових ідей – політолог

Ні Юлія Тимошенко, ні Віктор Янукович між першим і другим туром президентських виборів не запропонували суспільству нових ідей.

Таку думку висловив у ефірі «5 каналу» директор політичних програм Центру дослідження політичних цінностей «АКСІА» Олександр Медвєдєв, передав кореспондент ГолосUA.

«Дійсно, перед першим туром була доволі жива агітація, адже у ньому приймало участь багато кандидатів. Але між першим і другим туром і Тимошенко і Янукович лише продовжували використовувати старі теми, підняли з нафталіну старі «лякалки» . Коли закінчилися більш-менш дрібні і цікаві пропозиції, великих так і не з’явилося. Маю на увазі пропозиції про ту ж модернізацію, про яку говорили обидва кандидати. Тобто, знову взяті слова. А у чому модернізація полягатиме конкретно – так і залишилося поза кадром», — сказав він.

На думку політолога, кандидати так і не запропонували конкретних реформ, натомість намагалися переконати виборців голосувати за себе за допомогою голослівної агітації. «Сумно, що ніхто з кандидатів так і не спромігся на гостру риторику і пропозиції якихось реформ, неочікуваних ходів. Драйв показувався на біг-бордах, у звинуваченнях. Але його не було у пропозиціях», — висловився Олександр Медвєдєв.

І. Носальська.

 

Читайте также по теме