ГолосUA
15:40 20/01/2010

Кандидати, що не пройшли до другого туру, не підтримають Тимошенко — депутат

Кандидати, які не пройшли до другого туру президентських виборів, не заявлятимуть про підтримку Юлії Тимошенко, оскільки вони змирилися із тим, що Президентом стане Віктор Янукович.

Таку думку висловив народний депутат, представник фракції НУ-НС Микола Катеринчук в ефірі програми «РозворотUA», спільного проекту інформаційної агенції ГолосUA та радіо Ера-FM, передав кореспондент ГолосUA. />  

Даючи свій прогноз стосовно того, чи виступить фракція НУ-НС на підтримку кандидатури Юлії Тимошенко перед другим туром виборів, нардеп сказав: «Фракція не є суб’єктом політичних виборів, у фракції в нас дев’ять політичних партій. Європейська партія України заявила про те, що ми не можемо будувати європейські цінності з Президентом Януковичем, тому наша підтримка Тимошенко дає можливість не допустити Януковича до влади в цій країні. І кожна з політичних партій зробить відповідні заяви», — сказав він.

Стосовно тих кандидатів у Президенти, які не потрапили у другий тур, нардеп висловив переконання, що «вони всі промовчать». «За інформацією, яка в мене є, вони погоджуються, що Президентом може бути Янукович», — сказав він.

Нагадаємо, кандидат Віктор Ющенко та одночасно голова фракції «Народний союз — наша Україна» сьогодні заявив, що не підтримає жодної кандидатури з тих, що пройдуть до другого туру виборів, оскільки, за словами чинного гаранта, між кандидатами у Президенти Юлією Тимошенко та Віктором Януковичем принципової різниці немає.

 

Читайте также по теме