Ольга Черненко
14:00 19/02/2011

Катеринчук і Гриценко об’єднуються, аби вести рівноправний діалог з Яценюком — експерт

Партії Миколи Катеринчука і Анатолія Гриценка об'єднуються, аби вести рівноправний діалог з Арсенієм Яценюком.

Таку думку висловив політолог, директор соціологічної служби “Український барометр” Віктор Небоженко в ексклюзивному коментарі кореспонденту ГолосUA.

“Яценюк вважає, що він цар і веде з колегами нерівноправний діалог. Тому маленькі партії збираються разом, щоб висунути спільні вимоги щодо об'єднання Яценюку”, — наголосив він.

За словами експерта, це правильний хід.

“Вони хочуть це зробити, аби потім вести рівноправний діалог з Яценюком. Таким чином, вони підвищують свою політичну цінність в перемовинах з ним. Тому що поки в нього все добре. Він має рейтинг, він не боїться репресій. Йому відкриті двері на всі телеканали країни. Тому він з висоти дивиться на своїх молодших братів. Тому вони, стиснувши зуби, збирають свої сили, аби виглядати на рівні. І це має змусити Яценюка з ними рахуватися”, — додав В. Небоженко.

Нагадаємо, рада Європейської партії України ухвалила рішення про об'єднання в єдину політичну силу з партією "Громадянська позиція". Як відомо, раніше повідомлялося, що лідери партій "Фронт змін", "Громадянська позиція", Європейська партія України й "Собор" складають статут нової партії.

Читайте также по теме