ГолосUA
11:02 20/10/2010

Керченська переправа збільшує пропускну спроможність

 

На Керченській поромній переправі за погодженням Мінтрансзв’язку та місцевої влади будується новий морвокзал. Він містить зал підвищеної комфортності та інші об’єкти для якіснішого прийому пасажирів. Вартість забудови складає близько 8 мільйонів гривень і відбувається за кошти приватного інвестора.

Про це повідомила прес-служба уряду.

Крім того, за дорученням Міністра транспорту та зв’язку України переправою було проведено ремонтні роботи причалів та існуючих будівель, у яких відбувається прийом та оформлення пасажирів.

Ці кроки дозволять створити комфортні умови для пасажирів під час очікування відправлення поромів, а також прискорять процедуру оформлення осіб, що прибувають.

Слід зазначити, що додатково було облаштовано пункт пропуску для прикордонної служби та два робочих місця на лінії огляду автомобілів. Це в два рази збільшить кількість контролерів-прикордонників при огляді пасажирів та транспорту і збільшить пропускну спроможність переправи.

У наступному році на переправі передбачено проектування нового пункту пропуску через державний кордон, відсутність якого стримує збільшення рейсів поромів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читайте также по теме