ГолосUA
17:57 25/10/2010

Керівників для ОСББ будуть готувати 13 вишів

 

size="4">Міністерство з питань житлово-комунального господарства підписало спільний наказ із Міністерством освіти на підготовку у 13 Вищих навчальних закладах країни спеціалістів з управління об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків та підприємствами ЖКГ сектору.

 

size="4">Про це заявив заступник міністра ЖКГ Григорій Семчук на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

 

size="4">«Міносвіти та наше міністерство підписали спільний наказ, обрано 13 Вищих навчальних закладів по всій Україні, де буде вестись підготовка та перепідготовка кадрів по спеціальній програмі. Потрібні кадри для ОСББ, потрібні керуючі кадри для компаній у цій сфері », — заявив чиновник.

 

size="4">За його словами, наразі зазначена програма розробляється, а з 2011 року в 13 вишах країни розпочнеться підготовка та перепідготовка керівників для ОСББ та керуючих посад в підприємства сфери ЖКГ.

 

size="4">Серед вишів таку підготовку будуть вести Київський політехнічний інститут, Київський інституту будівництва та архітектури, також Харківський Державний технічний університет будівництва та архітектури та інші спеціалізовані виші цієї сфери з міста Одеси, Луганська, Полтави, Дніпропетровська, Львова та Рівного.

 

size="4">К. Коваленко

Читайте также по теме