ГолосUA
09:46 08/08/2010

Керівництво Меджлісу вважає, що не слід перейматись через їх відмову зустрітись з Президентом

Керівництво Меджлісу кримськотатарського народу сподівається, що їхня відмова від участі у зустрічі з Президентом Віктором Януковичем не стане перешкодою у подальшій співпраці з владою.

Таку думку озвучили в Меджлісі в ході зустрічі з головою Представництва Європейського Союзу в Україні, Послом Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою, повідомила прес-служба Меджлісу.

«Неузгодженості, які виникають, не повинні стати перешкодою в подальшому веденні з владою постійного діалогу і здійсненні спільного партнерства на благо суспільства», — зауважив він.

Перший заступник голови Меджлісу Рефат Чубаров зазначив, що Рада представників кримськотатарського народу шкодує, що раніше заплановане засідання не відбулося.

Р. Чубаров висловив сподівання, що Президент України «дасть відповідну оцінку тим чиновникам, чиї дії призвели до переформатування заздалегідь призначеного засідання Ради представників кримськотатарського народу за участю Президента».

При цьому політик зазначив, що в Меджлісі стурбовані спробами «окремих чиновників, а також наближених до них осіб, заради досягнення своїх особистих цілей, напередодні місцевих виборів вибудувати стіну недовіри між Президентом України і кримськотатарським народом.

«Відповідно, Меджліс кримськотатарського народу робить всі необхідні дії, спрямовані на ведення системного та ефективного діалогу та взаємодії з Президентом та органами державної влади України», — додали в Меджлісі.

Як повідомлялося, 3 серпня представники Меджлісу відмовилися брати участь у зустрічі з Президентом Віктором Януковичем. У Меджлісі пояснили таке рішення тим, що на зустріч з главою держави також були запрошені представники одіозних кримськотатарських організацій, опозиційних представницького органу кримських татар. Зокрема, активісти «Міллі Фірка» та ін

За матеріалами: Новини Криму />  

Читайте также по теме