Керівництво Святошинського відділку міліції відсторонили від виконання службових обов’язків на період перевірки обставин смерті чоловіка у ньому

Начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ в Києві Олексій Крикун відсторонив керівництво Святошинського районного відділу міліції від виконання службових обов'язків на період проведення службової перевірки обставин смерті в цьому відділку чоловіка, який був затриманий за підозрою у вчиненні вбивства.

Про це кореспонденту ГолосUA повідомив керівник ЦГЗ ГУ МВД в Києві Володимир Поліщук.

За його словами, від виконання обов'язків на час службової перевірки також відсторонені міліціонери, які проводили дізнання вказаного чоловіка.

Зараз з'ясовуються обставини смерті цього чоловіка, призначена судмедекспертиза.

Поліщук зазначив, що співробітники міліції не застосовували фізичну силу до нього ні у момент затримання, ні у момент допиту в райвідділі.

Як повідомлялося, 9 лютого 48-річний чоловік, підозрюваний в здійсненні вбивства, помер в Святошинськом РВ міліції Києва після того як йому стало зле.

Викликані міліцією медики надали чоловікові допомогу, проте пізніше він помер.

За словами представника відомства, чоловік знаходився в стані алкогольного сп'яніння і практично не розумів, що відбувається.

Читайте также по теме