ГолосUA
08:41 22/06/2010

Кількість ДТП у Криму знизилася на 10%

З початку поточного року на дорогах Криму загинули 82 людини і 676 постраждали, що приблизно на 10% нижче, ніж у минулому році.

Про це повідомила прес-служба Управління Державтоінспекції Головного управління МВС України в Автономній Республіці Крим.

За інформацією прес-служби, основна частина дорожньо-транспортних пригод відбувається через недотримання елементарних правил дорожнього руху, неуважністью.

У прес-службі також відзначили, що у зв’язку зі збільшенням кількості автотуристів і потоку машин у літній період кримське управління ДАІ спільно зі спецпідрозділом «Беркут» та іншими службами міліції з 16 по 20 червня провели профілактичне відпрацювання адміністративної території міста Ялти і ділянок автодоріг Харків- Сімферополь-Алушта-Ялта-Севастополь.

«Чотири дні від села Лозового Сімферопольського району і до мису Сарич під Симеїзом чергували 25 нарядів ДАІ і 70 працівників різних служб міліції — це, приблизно, в п’ять разів більше, ніж зазвичай», — розповіли в кримської ДАІ.

Як результат, за три дні на дорогах півострова не загинула жодна людина, а на трасі Харків-Сімферополь-Алушта-Ялта-Севастополь сталася тільки одна незначна аварія. />  

Читайте также по теме