ГолосUA
16:41 28/11/2008

Кількість загиблих у Мумбаї збільшилась до 155 чоловік

Кількість загиблих в результаті серії терористичних актів в Мумбаї склала 155 чоловік, повідомило агентство lenta.ru з посиланням на CNN.

Серед них, щонайменше, 10 іноземців. Агентство AFP із посиланням на заяву французького міністра закордонних справ Бернара Кушнера повідомляє про загибель двох громадян Франції.

Також підтвердилися відомості про двох загиблих американців. Згідно інформації агентства, це батько і дочка — Алан і Наомі Шер з штату Вірджінія. Як повідомлялося раніше, серед загиблих є громадяни Німеччини, Великобританії (у тому числі один з найбагатших британців), австралієць, італієць і громадяни інших держав.

Нагадаємо, що 26 листопада були вбиті троє високопоставлених індійських поліцейських. Відомості про пострадавших сильно розрізняються: CNN повідомляє об 327 поранених, а в місцевих ЗМІ з’являлися повідомлення про те, що постраждали 900 чоловік. У список загиблих доки не включено офіційно п’ятеро заручників, чиї тіла були виявлені в центрі «Наріман Хаус». Раніше повідомлялося, що терористи утримували там громадян Ізраїлю. Операція по знищенню терористів в готелі «Оберой» завершена.

У готелі «Тадж Махав» продовжуються вибухи і перестрілка, Спецназівці передбачали, що там ховається останній терорист, проте виявилося, що там декілька бойовиків.

 

Читайте также по теме