ГолосUA
15:11 09/10/2008

Кириленки посварилися, а Симоненко зірвав овації

Під час вечірнього засідання Верховної Ради відбувся справжній словесний бій між лідером фракції "Наша Україна-Народна Самооборона" В’ячеславом Кириленком та лідером фракції Блоку Юлії Тимошенко Іваном Кириленком. 

«Кому страшенно печуть вибори, той і сьогодні хоче приймати поправки до законів. У часи, коли країна потерпає від кризи, потрібно піднімати економіку і думати про народ, а не приймати закони про виборчу систему. Нас не буде сімох місяців. Дайте мені, будь ласка, відповідь, хто повернеться на ці руїни і хто керуватиме ці 7 місяців країною », — сказав Іван Кириленко. 

У свою чергу В’ячеславом Кириленко спокійно відповів, що «не потрібно саботувати, а просто йдіть на вибори та працюйте. Не тримайтеся за крісла, як це робив Янукович на минулих виборах».

Після словесних закидів Кириленків у справу втрутився лідер комуністів Петро Симоненко, який відразу зірвав шквал емоцій, запропонувавши відправити у відставку Президента. Зал заплодував, але мікрофон Симоненка відключили. На що Яценюк зауважив: «Не підтверджено одноголосно». />  

Читайте также по теме