ГолосUA
10:14 03/03/2009

Кириленко звинуватив Тимошенко у відставці Огризка

Лідер депутатської групи «За Україну» В’ячеслав Кириленко обвинуватив у відставці міністра закордонних справ України прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.

Як передав кореспондент ГолосUA, про це він сьогодні сказав журналістам у кулуарах парламенту.

«Сьогодні ми стали свідками розправи з насправді патріотичним міністром закордонних справ. Разом з тим, найбільша ганьба у тому, що участь у цьому взяла так звана демократична коаліція: 49 депутатів із Блоку Тимошенко. Це означає, що, по-перше, та частина НУ-НС, яка входить до коаліції (якщо вони дійсно сповідують патріотичні принципи) сьогодні повинна прийняти рішення про вихід із коаліції. По-друге, це означає, що рішення про звільнення Огризка прийняла особисто прем’єр-міністр Юлія Тимошенко, тому у її партії ніколи немає ніяких розбіжностей, окремої думки й окремої точки зору», — запевнив депутат.

В’ячеслав Кириленко переконаний, що якщо 49 депутатів від фракції БЮТ проголосували за звільнення міністра закордонних справ, значить, цьому передувало принципове рішення Юлії Тимошенко.

Він також наголосив, що відставці Володимира Огризка сприяв голова Верховної Ради Володимир Литвин, який «зробив все для того, щоб це питання завершилось звільненням міністра закордонних справ».  

 

Читайте также по теме