ГолосUA
07:37 12/02/2010

Киянин подав до суду на Черновецького і комунальників через зламану ногу

11 лютого киянин Єгор Бичков подав до суду позов через травму, отриману на ожеледі. Киянин планує відсудити 5 тис. грн. />  
Нещасний випадок з Єгором стався 29 грудня 2009-го на Подолі. «Лікарі поставили діагноз «перелом гомілкостопа із зсувом». Вони зшили мені зв’язки і поставили пластинку, щоб правильно зростався перелом», — згадує Бичков.

Юристи кажуть, що ця травма ускладнюється тим, що має пряме відношення до професійної діяльності постраждалого. «Єгор — промисловий альпініст. І від того, як проходитиме його одужання, безпосередньо залежить подальший дохід сім’ї», — говорить юрист Юрій Мухін.

Його колега Світлана Коломієць пояснює, що позов поданий проти комунальних служб і місцевої влади: «Ми зібрали достатньо фактів: фото з місця падіння, публікації ЗМІ про цей випадок, рентгенівський знімок, медсправки… За моральні збитки хочемо відсудити 5000 гривень».

Нагадаємо, 8 лютого 55-річна киянка Євгенія Борщевська, яка 18 грудня в районі метро «Хрещатик» отримала травму, подала до суду на КМДА і комунальних служби на 250 000.

За матеріалами: «Сегодня»

 

Читайте также по теме