ГолосUA
13:49 03/10/2008

Київ готовий до опалювального сезону

На сьогоднішній день Київ готовий до нового опалювального сезону. Про це доповів начальник головного управління енергетики і та енергозбереження Олексій Демидов. За його словами, з 1-го жовтня розпочалося підключення Києва до опалення. 

«Вже підключені пологові будинки, лікувальні установи та дошкільні заклади. Найближчим часом передбачається підключення інших об’єктів, а 15 жовтня Київ буде повністю готовий до холодів Про готовність Києва свідчить ще й те, що 64 пологові будинки і лікарні були підключені ще минулого тижня. Окрім того, до початку зимового періоду передбачений ремонт 6 енергоблоків та 650 котлівТЕЦ і котелень. Наразі відремонтовано 4 енергоблока та 602 котли, що становить 93% від запланованого. Також виконані ремонтні роботи на суму 76,5 млн.гривень, що становить 80% від запланованих», — сказав Демидов.

Як повідомляє кореспондент Голос.UA, Олексій Демидов зазначив також, що на сьогодняшій день всі будинки заповнені мережною водою і готові до сезону опалення. Окрім того Київводоканал планує провести 10,2 км. водопроводів, а також 1,5 км каналізаційних мереж із загальною вартістю робіт майже 22 млн. гривень. Комплексна підготовка житлового фонду з видачі паспортів готовності становить 96,5 %.

Наприкінці Олексій Демидов зазначив, що на сьогодні реконструйовано 50% запланованих тепломереж і до 10 жовтня буде закінчено всю реконструкцію з підключенням до опалення.

Читайте также по теме