ГолосUA
11:08 02/07/2010

Київ — повний банкрут – Пустовойтенко

Фінансовий стан справ у місті Києві дуже складний.

Про це заявив радник Президента України Валерій Пустовойтенко після засідання колегії Київської міської державної адміністрації, передав кореспондент ГолоUA.

«На мій погляд, бо мені Президент Віктор Янукович доручив стежити за ситуацією в місті Києві, я буду щирий з вами — ситуація в Києві залишається дуже складною… Київ — повний банкрут»,- заявив В.Пустовойтенко.

За його словами, у Києва низька платоспроможність та мало шляхів для збільшення надходжень до бюджету. Він наголосив, якщо в місті навіть буде погашена заборгованість із заробітної плати, це все одно не покращить надходження з податків фізичних осіб, що є головною складовою надходжень в скарбницю Києва. Радник Президента наголосив, що в Києві має запрацювати виробництво, адже надходження не мають складатись лише з податків фізичних осіб.

Окрім цього, В.Пустовойтенко зауважив, що тягарем для фінансового стану Києва є не світова фінансова криза, а криза влади у місті Києві, зокрема, ставлення міського голови до голів райдержадміністрацій і райрад.

К.Коваленко />  

Читайте также по теме