ГолосUA
19:02 14/02/2011

Київ представить сувеніри до Євро-2012 на виставці у Берліні

Приймаюче місто Київ представить свій туристичний потенціал, нову рекламно-інформаційну та сувенірну продукцію на загальнонаціональному стенді «Увімкни Україну» під час Міжнародної туристичної виставки «ITB Berlin».

Про це повідомили в Київській міській державній адміністрації.

Місто буде представлене на 55 кв. метрів яскравою експозицією з зображенням символіки міста у 2D форматі та презентацією яскравого слайд-шоу найцікавіших місць для відпочинку в столиці. На стенді вперше буде представлена лінійка сувенірної продукції з символікою міста до Євро-2012.

Окрім Берліну, Київ планує популяризувати свій потенціал на інших експозиціях протягом 2011 року. Місто прийме участь єдиним стендом «Київ туристичний» у міжнародних та вітчизняних туристичних виставках (Міжнародній туристичній біржі «IMTM» (Тель-Авів, Ізраїль), Міжнародній туристичній виставці «Salon Mondial Du Tourisme» (Париж, Франція), Міжнародних туристичних виставках «MITT: Путешествия и туризм» та «MITF» (Москва, Росія), Міжнародній туристичній виставці «Inwetex Cis Travel Market» (Санкт-Петербург, Росія), Міжнародній туристичній виставці «Великий шовковий шлях» (Ташкент, Узбекистан).

Нагадаємо, під час Берлінської виставки Україна планує зробити акцент на туристичних можливостях приймаючих міст Євро-2012 — Києва, Донецька, Харкова та Львова, а також вже відомих українських рекреаційних зон – Карпат, Одеси та Криму.

За матеріалами: Інформаційний центр «Україна-2012»

Читайте также по теме