ГолосUA
17:44 05/02/2010

«Київенерго» гарантує безперебійне енергопостачання під час другого туру виборів

АК "Київенерго" вжила всіх запобіжних заходів, які гарантують надійне та безперебійне енергопостачання у Києві під час проведення другого туру виборів Президента України, який відбудеться 7 лютого. Про це повідомила прес-служба АК "Київенерго". У разі виникнення аварійної ситуації, всі приміщення терміново будуть підключені до резервного джерела живлення, які "Київенерго" заздалегідь підготувала у всіх десяти виборчих округах столиці та ЦВК.

Як і під час першого туру виборів Президента України, 17 січня, особлива увага приділена забезпеченню електроенергією Центральної виборчої комісії (ЦВК). Дизель-генератор потужністю 200 кВт для забезпечення резервного живлення Центрвиборчкому в разі екстреного випадку, знаходиться на території ЦВК. 7 та 8 лютого у щитовій ЦВК під час виборів та підрахунку голосів чергуватимуть працівники філіалу "Кабельні мережі Київенерго", які готові оперативно зреагувати на будь-яку неординарну ситуацію, пов’язану з електропостачанням.

За відпрацьованою схемою, працівники АК "Київенерго" перевірили надійність електропостачання приміщень, де розміщуються усі 10 територіальних виборчих округів столиці. Кожен з цих об’єктів оснащений резервним джерелом живлення, тобто у випадку аварії виборчі округи також не залишаться без електроенергії.

Оперативно-виїзні ремонтні бригади Київенерго на час виборів нестимуть чергування у кожному експлуатаційному районі філіалу "Кабельні мережі Київенерго". Вони матимуть у розпорядженні по декілька дизель-генераторів потужністю 5 кВт. А у Південному районі філіалу "Кабельні мережі Київенерго" (обслуговує Голосіївський, Солом’янський і Святошинський райони столиці), де за статистикою найчастіше трапляються пошкодження електричних дротів, буде встановлений дизель-генератор потужністю 100 кВт.

 

 

Читайте также по теме