ГолосUA
15:18 20/11/2009

«Київенерго» не може вплинути на ситуацію з арештом фінансових рахунків «Київводоканалу»

Керівництво «Київенерго» не може вплинути на зняття арешту з фінансових рахунків «Київводоканалу».

Про це заявив голова правління акціонерної кампанії «Київенерго» Едуард Соколовський на прес-конференції в Києві, передав кореспондент ГолосUA.

«Київенерго» не впливає на ситацію. Вона залежить від виконавчої служби, яка займається арештом коштів «Київводоканалу». Ні КМДА, ні «Київенерго» на ці процеси не впливають, а, судячи з заяв, платити «Київводоканал» не хоче», — заявив Е. Соколовський.

За його словами, виконавча служба арештувала фінансові рахунки «Київводоканалу» для примусового стягнення 15 млн грн боргу за спожиту електроенергію та 8,7 млн грн боргу за прокачку води. Загальна заборгованість «Київводоканалу2 становить понад 340 млн грн починаючи з 2002 року.

Е. Соколовський підкреслив, що судове рішення, яке призвело до арешту рахунків «Київводоканалу» було винесене ще 2002 року. 7 років відбувалась тяганина у Міністерстві фінансів.

Водночас, Е. Соколовський припустив, що кошти у «Київводоканалу» є, а прес-конференції і «істеричні заяви» — це лише хід керівництва щоб не віддавати борги.

К. Коваленко

 

Читайте также по теме