ГолосUA
17:21 27/11/2009

«Київенерго» помирилася з «Київводоканалом»

Конфлікт між «Київенерго» та «Київводоканалом» врегульовано.

Про це після розширеного засідання Колегії міськадміністрації повідомив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

«Цього тижня я провів декілька нарад, присвячених розв’язанню чергового конфлікту між АЕК «Київенерго» та ВАТ «Київводоканал». За підсумками переговорів про шляхи зменшення взаємної заборгованості між державним бюджетом, КМДА, АЕК «Київенерго» та НАК «Нафтогаз України» в оперативному порядку було підготовлено і підписано акт про взаємозалік 180 млн. грн. різниці в тарифах згідно порядку, встановленого відповідною постановою Кабінету міністрів», — сказав він.

«З цих коштів 54 млн. грн. будуть виділені як взаємозалік між ВАТ «Київводоканал» та АЕК «Київенерго». Таким чином, «Київводоканал» отримає навіть більше необхідної суми і зможе закупити потрібні реагенти для очищення води», – поінформував Анатолій Голубченко.

Як повідомляв ГолосUА, через заборгованість «Київводоканалу» перед «Київенерго» 12 листопада за рішенням суду були заблоковані всі фінансові рахунки компанії. Сума заборгованості складала 320 млн. грн.

За матеріалами: прес-служба КМДА

 

Читайте также по теме