ГолосUA
11:19 29/01/2009

«Київенерго» «примирили» з «Київводоканалом»

«Київенерго» забезпечить безперебійне електропостачання об’єктів «Київводоканалу».

Про це Голос.UA повідомили у прес-службі прокуратури Києва, яка зобов’язала підприємство виконати відповідне рішення. />  

Нагадаємо, «Київенерго» 26 січня відновила поставки тепла та електроенергії закладам, які розрахувалися за борги. На сьогоднішній день борг за теплову та електричну енергію перед компанією перевищує 1,3 млрд. грн. 22 січня «Київенерго» почала відключення найбільших боржників, до яких належать заклади, що фінансуються з міського та районного бюджетів, а також комунальні підприємства.
 

Найбільшим боржником за спожиту електроенергію є «Київводоканал». Загальний його борг — більше 438 млн. грн, з яких 412,392 млн.грн. — борг на кінець 2008 року, а ще 26 млн. грн. — за спожиту електрику у січні цього року.

«Зараз зупинилися на тому, що «Київводоканал» терміново виплатить 20 млн. грн. Це менше, ніж вартість місячного споживання електроенергії компанією. Щодо решти боргу, «Київенерго» чекає від «Київводоканалу» чіткого графіку оплати боргів й офіційних гарантій виконання своїх зобов’язань», — сказав комерційний директор «Київенерго» Сергій Чех.

 

Читайте также по теме