ГолосUA
13:57 11/02/2010

«Київенерго» пропонує підприємствам створити групу із запобігання крадіжок каналізаційних люків у Києві

«Київенерго» пропонує керівництву підприємств Києва об’єднати зусилля щодо запобігання крадіжок каналізаційних люків у місті й створити робочу групу.

Про це сказано у відкритому листі голови правління «Київенерго» Едуарда Соколовського до керівників підприємств столиці, повідомили ГолосUA у прес-службі компанії.

«Закликаю керівників підприємств і організацій, які постійно зіштовхуються із проблемою розкрадання кришок люків і ушкодження камер, створити робочу групу відповідних фахівців. Тільки разом ми зможемо вирішити це питання», — сказав Е.Соколовський.

При цьому в «Київенерго» кажуть, що роблять все можливе для попередження крадіжок люків і пов’язаний із цим травматизм киян. «Київенерго», яка має майже 72 тис. теплових камер, проводить їх перевірку в 4 рази частіше, ніж це регламентується правилами й нормативами, однак травматизм людей, на жаль, трапляється», — сказано в зверненні.

Енергокомпанія нагадує, що вже неодноразово пропонувала місцевій владі як превентивні заходи підсилити контроль за схоронністю люків, а також заборонити їх прийом як металобрухту.

У зв’язку із цим голова правління закликає керівників столичних підприємств об’єднати свої зусилля у вирішенні цієї проблеми. «Пропоную направити наші дії для ефективного впливу на всі органи влади й правоохоронні органи для того, щоб вони, нарешті, заборонили приймати на металобрухт будь-яку комунальну власність на зразок кришок камер», — зазначив Е. Соколовський.

Голова правління вважає, що одним із завдань майбутньої робочої групи повинен стати пошук рішення щодо заміни існуючих металевих кришок люків альтернативними.

 

Читайте также по теме