ГолосUA
14:59 02/12/2008

«Київенерго» відключить «Київводоканал»

Компанія «Київенерго» має намір обмежити енергопостачання компанії «Київводоканал» через борги за спожиту електроенергію із 4 грудня.

Як повідомив голова правління «Київенерго» Едуард Соколовський, «Київводоканал» є найгіршим платником компанії за електроенергію. Борг «Київводоканалу» за спожиту електроенергію перевищив 392 млн грн, причому у поточному році компанія заборгувала понад 120 млн грн.

«У четвер, 4 грудня, компанія своєчасно повідомила і Київську міську держадміністрацію, і підприємство-боржника про те, що у випадку непроведення розрахунків до вказаної дати буде змушена обмежити енергопостачання «Київводоканалу» до екологічної броні», — повідомив Соколовський.

При цьому він підкреслив, що цей крок вимушений і зумовлений вимогами чинного законодавства. Водночас, Соколовський висловив надію, що «Київводоканал» до 4 грудня все ж знайде кошти для погашення боргу.

Голова правління компанії також повідомив, що на сьогоднішній день житлові організації Києва заборгували компанії за електроенергію близько 200 млн грн. "У разі непогашення заборгованості компанія також розпочне обмеження їх від електропостачання з 12 грудня," — зазначив Соколовський.

 

Читайте также по теме