ГолосUA
18:57 08/02/2010

«Київенерго» відзвітувала про роботу на виборах

Акціонерна компанія «Київенерго» забезпечила безперебійне енергопостачання всіх об’єктів Києва, задіяних у другому турі виборів Президента України, який відбувся 7 лютого.

Жодних інцидентів, пов’язаних із енергопостачанням під час виборів не сталося, повідомила прес-служба компанії.

Особливу увагу було приділено забезпеченню електроенергією Центральної виборчої комісії. Для забезпечення резервного живлення в разі екстреного випадку Центрвиборчком було обладнано дизель-генератором потужністю 200 кВт. Усі виборчі дільниці Києва також мали надійне енергопостачання та у разі виникнення непередбачуваних обставин мали б підключення до резервного джерела живлення, які Київенерго підготувала заздалегідь.

Оперативно-виїзні ремонтні бригади філіалу «Кабельні мережі Київенерго» також несли чергування у кожному експлуатаційному районі. Вони мали у розпорядженні по декілька дизель-генераторів потужністю 5 кВт. А у Південному районі філіалу (обслуговує Голосіївський, Солом’янський і Святошинський райони столиці), де за статистикою найчастіше трапляються пошкодження електричних мереж, було встановлено дизель-генератор потужністю 100 кВт.

 

Читайте также по теме