ГолосUA
14:34 19/07/2009

«Київенерго» запропонувало киянам альтернативний метод розрахунків за електроенергію

АК «Київенерго» запропонувало киянам тимчасовий альтернативний варіант сплати за електроенергію: наразі споживачі енергокомпанії мають можливість використовувати бланки квитанцій, які розміщено на офіційному сайті «Київенерго».

Про це повідомили у прес-службі компанії.

Абонент може роздрукувати екземпляр квитанції на сплату електроенергії, в якій вказані реквізити банківського рахунку АК «Київенерго», власноруч заповнити її та здійснити плату за використану електроенергію окремо від загального рахунку за квартплату, який наразі отримав. При цьому варіант сплати за електроенергію цілком залишається на вибір абонента.

«Останні події черговий раз показали, що система розрахунків через ГІОЦ є не бездоганною. Це викликає незручності та нарікання як з боку Київенерго, так і населення. Систему розрахунків треба змінювати і енергокомпанія зі свого боку займається цим. В якості тимчасового заходу Київенерго пропонує приймати квитанції, заповнені самими абонентами. Із таким проханням кияни також звертаються до інформаційно-довідкової служби Київенерго 1588, за останню добу зафіксовано 20% дзвінків з цього приводу», — заявив директор СВП «Енергозбут Київенерго» Олексій Савенков.

Для оплати використаної електроенергії у такий спосіб, споживачу необхідно обов’язково вказати в роздрукованій квитанції особовий рахунок, П.І.Б., адресу, показання лічильника, споживання, суму до сплати. При наявності пільги вказати пільгову знижку. «Київенерго» також нагадує, що споживачі мають можливість використовувати інші варіанти на свій розсуд. Наприклад, звернутися до відповідної міжрайонної сервісної дільниці, де можна отримати квитанції на сплату електричної енергії, які можна отримати у вигляді розрахункової книжки на 12 місяців. Або ж звернутися до будь якого пункту прийому платежів і отримати загальну банківську квитанцію на оплату. При цьому необхідно звернути особливу увагу на правильність вказаного в квитанції розрахункового рахунку та особового рахунку споживача, що необхідно для правильного зарахування коштів на рахунок АК "Київенерго" та на особовий рахунок споживача.

 

Читайте также по теме