ГолосUA
07:22 05/02/2010

Київрада хоче створити власне управління безпеки

Київрада хоче створити власне управління безпеки. Як повідомили у прес-службі Київради, управління здійснюватиме координуючу функцію. На повторних торгах із закупівлі послуг на проведення розслідувань і організації безпеки будівлі мерії, оберуть організації, які забезпечуватимуть охорону.

Власні органи безпеки в структурі Київради створюються для економії грошей, оскільки знадобиться менше людей, а відповідно буде дешевше, ніж державна або будь-яка приватна охоронна структура, що працює за ліцензією.

Нагадаємо, за інформацією, що з’явилася в пресі, 20 січня секретаріат Київради провів торги із закупівлі послуг на проведення розслідувань і організації безпеки адміністративної будівлі на загальну суму 4,53 млн. грн.

Левову частку цих грошей одержали ТОВ «Центр Економічного забезпечення та охоронно-детективної діяльності «Орлан» і ДП «Агентство професійної безпеки «Атлант».

Проте результати торгів було анулювано. /> «Ми навіть не зрозуміли, що відбулося. Наприкінці минулого місяця, після торгів, що відбулись 20 січня, наша компанія святкувала перемогу. Все ж таки нам довірили охороняти такий серйозний об’єкт, як мерія! Але радість виявилася короткочасною — в свіжому випуску спецвідомостей ми побачили інформацію, що результати визнано недійсними і на 16 лютого призначено нові торги, — розповів генеральний директор агентства професійної безпеки «Атлант» Геннадій Насонов.

За матеріалами “Комсомольская правда”.

 

Читайте также по теме