Київрада ліквідувала комунальне підприємство “Кращий дім”, створене Черновецьким

 

 

Київрада прийняла рішення про ліквідацію комунального підприємства “Кращий дім”, яке було створено міським головою Леонідом Черновецьким.

 

За таке рішення проголосував 101 зі 110 депутатів присутніх у сесійній залі Київради, передав кореспондент ГолосUA.

 

Як зазначив доповідач з цього питання заступник голови КМДА Леонід Новохатько, КП дублювало функції пансіонату для людей похилого віку, проте, брало за послуги на 2 тис. грн. більше від інших установ.

 

Наразі, за словами чиновника, у “Кращому дому” на утриманні перебувають 14 осіб. Після ліквідації підприємства, вони платитимуть на 2 тис. грн. на місяць менше за своє утримання. Як прокоментував це рішення секретар фракції “Республіка Київ” Олексій Давиденко, КП “Кращий дім” розташоване на території Пансіонату для ветеранів війни та праці, тому після ліквідації усі 14 осіб нікуди не проїжджатимуть, а залишаться там, де і мешкали.

 

О. Давиденко нагадав, що голова столиці Л. Черновецький особисто на засіданні Київради презентував проект “Кращий дім” і представив свою доньку Христину Черновецьку у ролі керівника підприємства. Депутат нагадав обіцянку мера “годувати у кращому домі пенсіонерів ананасами та ікрою”. “В результаті самотні пенсіонери отримали замість обіцяних “ананасів, ікри та райських умов” звичайне харчування: супи та каші — і такі ж умови проживання, як і в решті інтернатних закладів”, — наголосив О. Давиденко.

 

 

 

Читайте также по теме