ГолосUA
08:34 09/10/2008

Київських школярів перевірять на знання хімії

16 жовтня 2008 року Центр моніторингу столичної освіти проведе моніторингове дослідження рівня знань, умінь та навичок з хімії учнів 8-х класів загальноосвітніх навчальних закладів Києва. 

Про це повідомили кореспонденту Голос.UA в прес-службі міської адміністрації з посиланням на заступника міського голови Віталія Журавського.

У дослідженні візьмуть участь понад 25 тисяч київських восьмикласників загальноосвітніх навчальних закладів усіх форм власності. 

«Чому для дослідження обрано хімію? Раніше цей предмет вивчався з 8-го класу. З минулого року за новими навчальними планами 12-річної школи хімію почали викладати з 7-го класу. Сьогодні ці учні навчаються у 8-му. Виникла потреба з’ясувати доступність матеріалу для цієї вікової категорії та перевірити рівень базових знань з хімії, отриманих у 7-му класі», – сказав Віталій Журавський.

Крім того, за його словами, Центр моніторингу столичної освіти перевірить ключові аспекти знань учнів: розуміння природничо-наукової картини світу, вироблення екологічного стилю мислення, навичок безпечного поводження з речовинами у побуті та на виробництві. 

Читайте также по теме