ГолосUA
08:52 13/12/2010

“Київстар” знизить вартість роумінгу на вимогу АМКУ

 

На вимогу Антимонопольного комітету України закрите акціонерне товариство «Київстар Дж.ЕС.Ем» знижує вартість послуги з міжнародного роумінгу у низці країн СНД.

 

Про це повідомила прес-служба АМКУ.

 

Компанія офіційно повідомила Комітет, що прийнято рішення про зниження на 54 відсотки тарифів на вихідні дзвінки у роумінгу в Азербайджані, Вірменії, Казахстані, Киргизії, Таджикистані, Туркменістані та Узбекистані.

 

Разом з цим, як зазначено у листі оператора, вартість вхідних дзвінків у роумінгу в цих країнах буде знижена на 40 відсотків.

 

Як уже повідомлялося, ПрАТ «МТС Україна» зобов’язалося знизити тарифи на послугу з роумінгу у країнах СНД. Зокрема, внаслідок запровадження оператором тарифної зони «СНД», тарифи МТС на роумінг у країнах СНД та Грузії будуть знижені в середньому на 58 відсотків.

 

Як відомо, Комітет висунув офіційні вимоги до ПрАТ «МТС Україна», ЗАТ «Київстар Дж.Ес.Ем.», ТОВ «Астеліт», ЗАТ «Українські радіосистеми», ТОВ «Голден Телеком», ВАТ «Укртелеком» та ПрАТ «Телесистеми України» привести тарифи на послуги з роумінгу до економічно обґрунтованої величини.

Читайте также по теме