ГолосUA
10:29 02/10/2008

Кличко прогнозує нові протести постраждалих від «Еліта-центру»

Порядок відшкодування збитків, на якому наголошував Президент України Віктор Ющенко є вкрай суперечливими та такими, що не влаштовують постраждалих «Еліта-центру». 

Про це повідомив депутат Київради блоку свого імені Віталій Кличко.

Сьогодні юристи з боку Кличка та державна комісія з вирішення проблем вкладників розкритикувала документи, що були роздані депутатам на сесії Київради.

«Пункти відшкодування від мерії суперечать статтям Цивільного кодексу України, на які посилаються автори документів. До того ж, з документу виключені пункти щодо передачі у власність майна протягом 3 років непідписання договору. Тобто, термін передачі майна може взагалі залишитися невизначеним", — наголосив Віталій Кличко. 

Крім того, депутат зазначив, що порядок отримання житла від мерії залишається таким, що може зіткнути лбами "елітників" та черговиків столиці в питанні черги на отримання житла, чого вимагали ошукані вкладники. «Це пряме порушення рівності громадян при установленні їхніх прав. Даючи свій варіант, мерія зводить нанівець багатотисячну роботу комісії та підштовхує постраждалих від афери на нові акції протесту», — підкреслив Віталій Кличко. 

 

Читайте также по теме