ГолосUA
14:15 02/07/2010

Клюєв хоче сприяння органів СНД в пришвидшенні розвитку Криму

Перший віце-прем’єр-міністр України Андрій Клюєв запропонував активізувати діяльність органів СНД, здатних сприяти прискореному розвитку Криму.

Про це він заявив в Ялті, виступаючи на міжнародному інвестиційному форумі "Фінансування посткризових економік держав — учасниць СНД. Актуальні проблеми", йдеться на урядовому порталі.

За словами А.Клюєва, питанням пріоритетного розвитку АР Крим держава приділяє особливу увагу — в даний час готується державна програма соціально-економічного розвитку цього регіону, і держава зробить все можливе для підвищення привабливості півострова для інвесторів.

Уряд України разом з органами влади Автономної республіки Крим розробляє проект закону про привласнення Криму статусу так званої території пріоритетного розвитку (ТПР), який передбачає податкові пільги для інвесторів, повідомив перший віце-прем’єр України. "У цьому законі прописується низка пріоритетів: які галузі економіки необхідно розвивати. Відповідно до пріоритетних напрямів (інвесторам) надаватимуться певні податкові пільги", — сказав А.Клюєв. />  

Читайте также по теме