Клюєв пообіцяв провести конструктивні позиції підприємців, — О. Продан

 

Перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв пообіцяв провести конструктивні пропозиції щодо Податкового кодексу, надані підприємцями, через усі органи влади.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомила представник мітингуючих підприємців у органах влади Оксана Продан.

«На сьогоднішній момент ми готуємося до завтрашньої зустрічі з віце-прем'єром Клюєвим. Там будемо говорити про ті питання, які є у бізнесу. Вчора Клюєв нас послухав і сказав, що він не був готовий до цих питань, оскільки не займався Податковим кодексом. Він завтра готовий пройти по всіх пунктах і ті пункти, в яких він з нами погодиться, він гарантує провести крізь всі органи влади. Тому сьогодні ми готуємося до того, щоб завтра довести нашу правоту максимально, наскільки це можливо», — сказала вона.

Нагадаємо, перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв заявив, що розраховує домовитися з противниками Податкового кодексу до завтрашнього вечора. Зустрічі представника уряду з підприємцями розпочнуться вже сьогодні.

Читайте также по теме