ГолосUA
17:39 07/04/2010

Клюєв заявив, що КСУ позитивно визначився з долею коаліції

Перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв представив нового голову міськдержадміністрації Севастополя Валерія Саратова.

Андрій Клюєв наголосив, що в Україні сформовано нову ефективну вертикаль влади, яку підтримує населення, тим більше — в Севастополі. Він зазначив, що вже призначено керівників майже усіх областей, окрім Львівської та Чернігівської.

За словами Першого віце-прем’єр-міністра, у Верховній Раді України працює коаліція «Стабільність та реформи», яка на сьогодні налічує 240 народних депутатів. Він припустив, що «в найближчі місяць-півтора вона може збільшитися ще на кілька депутатів». Андрій Клюєв нагадав, що Конституційний суд ухвалив рішення, яке підтверджує правочинність створення коаліції.

«Слава Богу, в Україні з’явилася стабільна влада», — зазначив Перший заступник Глави Уряду.

Андрій Клюєв висловив подяку мешканцям Севастополя за довіру та підтримку, які вони надали Президенту України Віктору Януковичу на минулих виборах, та в його особі — всій новій владі.

У свою чергу, Валерій Саратов заявив, що добре знає Севастополь та «готовий до роботи». За його словами, головна задача, яку поставив Віктор Янукович перед новими керівниками адміністрацій, це залучення інвестицій в регіони.

Також Перший віце-прем‘єр-міністр повідомив, що Сергія Куніцина, який обіймав посаду голови міськадміністрації Севастополя призначено на посаду Постійного Представника Президента України в Автономній Республіці Крим. «Він переходить на іншу, більш відповідальну роботу», — зазначив Андрій Клюєв.

Пізніше в Сімферополі Перший віце-прем‘єр-міністр офіційно представив Сергія Куніцина у якості Постійного Представника Президента України в АРК.

 

Читайте также по теме