ГолосUA
19:20 12/03/2010

КМДА вручила порцію договорів на отримання житла постраждалим від афери “Еліта-центру”

Столична адміністрація вручила договори на отримання житла у майбутньому будинку по проспекту Правди, 5 потерпілим від злочинної діяльності групи будівельних компаній «Еліта-центр».

Про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Володимир Головач, передав кореспондент ГолосUA.

За його словами по цій земельній ділянці укладено 31 попередній договір про переуступку права вимоги та поновлення права потерпілого від діяльності групи будівельних компаній «Еліта-Центр» на отримання житла. Наразі, як зазначив посадовець, проводиться розподіл лише 60 квартир на земельній ділянці по вул. Лайоша Гавро, 1.

Разом із тим, Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що підтримує притягнення до кримінальної відповідальності конкретних посадових осіб на вимоги постраждалих від афери «Еліта-центр».

«Я підтримую їхню позицію і, зі свого боку, зроблю все, щоб до кримінальної відповідальності притягнули посадовців, які недбало виконували свої обов’язки», – зазначив Леонід Черновецький.

Нагадаємо, внаслідок афери групи «Еліта-центр», виявленої 2006 року, постраждали більше ніж 1,5 тис. вкладників будівництва житла. Тоді посаду Київського міського голови очолював Олександр Омельченко.

К.Коваленко

 

Читайте также по теме