ГолосUA
13:23 25/01/2009

Колектив банку “Надра” пообіцяв Тимошенко влаштувати акт громадянської непокори

Колектив банку “Надра” пообіцяв влаштувати “Акт громадянської непокори” і у вівторок, 27 січня 2009 року з 12.00 до 14.00 в припинити на дві години свою роботу і вийти на вулицю з вимогою припинити знищувати одну з найбільших фінансових установ країни. />  

Про це Голос.UA стало відомо з відкритого листа працівників фінустанови до Прем’єр-міністра країни Юлії Тимошенко.
 

“Ми, співробітники Надра Банку, звертаємось до Вас з проханням припинити безпідставні звинувачення на адресу нашого банку. Ви як прем’єр міністр не можете не знати, що кожна ваша заява останнім часом викликає паніку і дестабілізує роботу не тільки Надра Банку, а й банківської системи в цілому”, — йдеться у зверненні. “Ви, як ніхто інший, знаєте до чого можуть призвести необґрунтовані заяви з боку перших посадових осіб держави. Тому на знак протесту проти свавілля і вседозволеності політиків ми оголошуємо Акт громадянської непокори”.
 

При цьому працівники банку наголосили, що їхніми клієнтами є понад 4 мільйони осіб, тобто майже кожен десятий українець. “І ваші заяви завдають шкоди насамперед їм, руйнуючи довіру до банків і забираючи в них впевненість у завтрашньому дні”.
 

“Всі ми чекаємо від Вас конкретних дій по оздоровленню вітчизняної економіки і переконані, що Ви як прем’єр-міністр маєте керувати цим процесом, а не займатися зведенням особистих рахунків для зростання власного політичного рейтингу. Ваша політична амбітність зрозуміла, однак чому Ви досягаєте своїх цілей, руйнуючи спокій і добробут наших сімей та наших клієнтів?”, — підкреслено у листі.
 

“Надрівці” нагадали Юлії Тимошенко, що колектив банку “це майже 10 тисяч співробітників по всіх регіонах України, у яких є родини, діти, батьки-пенсіонери, за яких вони відповідають” . “Кожного дня ми робимо все можливе, щоб банк працював у нормальному режимі, незважаючи на складну економічну і політичну ситуацію в країні. У 2004 році більшість з нас голосували за зміни в країні, які ми пов’язували і з Вами. Але чому тепер на власній шкірі ми відчуваємо не тільки тягар економічної кризи, а й недолугість політичних баталій, в які ви втягуєте і наш банк?”

 

Читайте также по теме