ГолосUA
13:32 22/07/2010

Колесніков пропонує на 50% скоротити штат міністерств і відмовитися від транспорту

Кабінет міністрів України відмовиться від усіх зайвих витрат, щоб заощадити кошти державного бюджету.

Про це під час засідання Ради Донецької обласної організації Партії регіонів заявив віце-прем’єр України з питань Євро-2010, голова обласної організації Партії регіонів Борис Колесніков, повідомила прес-служба політичної сили.

«Ми можемо вести чесний діалог із платниками податків тільки в тому випадку, якщо влада відмовиться від усіх зайвих витрат. Взагалі треба відмовитися від усього і максимально все спростити. Кабмін до цього готовий. Кабмін готовий до того, щоб на 50% скоротити кількість працівників міністерств і на 85-90% відмовитися від транспорту », — зазначив віце-прем’єр-міністр.

За його словами, сьогодні органи виконавчої влади занадто бюрократичні. «Функції державного управління настільки перевантажені. Стільки «писанини», стільки папірців гуляє по Кабміну та облдержадміністраціях, які триста років нікому не потрібні. Радянський Союз, який повністю володів економікою, і була повна монополія на засоби виробництва, повна монополія на зовнішню торгівлю, не виробляв такої кількості паперів і не мав такої кількості чиновників. Але мав набагато більші матеріальні можливості. Тому тут багато чого залежить від нас, тобто від Кабміну », — резюмував Б. Колесников.

 

Читайте также по теме