Коли відбудуться переговори підприємців із Януковичем, досі невідомо

 

size="3">Дата та час проведення переговорів представників мітингуючих підприємців із представниками Адміністрації Президента, залишаються невідомими.

size="3">Про це в ексклюзивному інтерв'ю журналісту ГолосUA повідомив голова Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу, член ініціативної групи Ігор Гурняк. 

size="3">«Група сформована для переговорів в Адміністрації Президента. Коли саме відбудуться ці переговори, нам ще не відомо, час переговорів ще не призначений. Думаю, до четверга ці переговори не відбудуться, тому що лише 25 листопада пан Литвин (спікер парламенту — ред.) передасть Адміністрації Президента проект Податкового кодексу», — сказав він.

size="3">І. Гурняк запевнив, що ініціативна група зробить усе можливе, щоб донести позицію підприємців до представників влади. 

size="3">Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович вчора на прес-конференції у Брюсселі заявив, що має намір відреагувати на протести підприємців протягом тижня. “Ця конкретна розмова, я думаю, відбудеться поточного тижня, і на ній ми отримаємо відповідь”, – сказав В. Янукович. 

size="3">Глава держави переконаний, що акція протесту на Майдані Незалежності має політичну складову.

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...