ГолосUA
08:39 18/11/2008

Колишній тренер Люіса: «Леннокс і Віталій повинні ще раз зустрітися»

Колишній тренер абсолютного чемпіона світу в суперважкій вазі Леннокса Люіса Емануель Стюард заявив в інтерв’ю британському виданню «The Guardian» про те, що він хотів би побачити продовження поєдинку 2003 року між Люісом і українським суперважкоатлетом Віталієм Кличком.

Емануель Стюард зазначив, що минулого місяця Віталій Кличко повернув собі титул WBC в суперважкій вазі, і розмови про організацію реваншу між ним і Люісом, який завершив свою боксерську кар’єру в лютому 2004 року, спалахнули з новою силою. «Віталій знає більше мене про ситуацію з реваншем, проте я б із задоволенням поглянув, як вони провели б шість раундів, що залишилися, — зауважив Стюард.

«У їхньому протистоянні є недомовленість. Неначе дивишся фільм, але камера зупиняється на середині, і дуже хочеться дізнатись, чим все скінчиться. Дуже шкода, що тоді все так закінчилось. Це був дуже драматичний поєдинок. Леннокс, здається, щасливий без боксу, проте ніколи не можна знати напевно. Ця історія повинна мати закінчення. Я більше не працюю з Ленноксом, але я не бачу причин, які перешкодили б йому повернути спортивну форму за 12 тижнів. Проте Віталій дивна людина. Можливо, він не боксує так добре, як Леннокс, і гірше рухається, проте його бокс дуже ефективний. У Леннокса були вдалі моменти в першому бою, однак лише після того, як Віталій отримав розсічення. Вони повинні продовжити бій з сьомого раунду — я б із задоволенням на це поглянув», — запевнив тренер.

Однак, 43-річний Леннокс Люіс не раз відповідав на питання журналістів про те, чи не планує він повернення у бокс, і його відповідь завжди була негативною.

 

Читайте также по теме