ГолосUA
12:08 20/01/2009

Комітет національного порятунку запрошує підприємців на зустріч з президентом та урядом

Комітет національного порятунку підприємців України запрошує українських підприємців та промисловців на зустріч з президентом України, представниками уряду та парламенту 31 січня, яка відбудеться об 11 годині в „Українському Домі”.

Про це повідомили представники Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в м. Києві та інших громадських організацій сьогодні під час прес-конференції у Києві.

"Без дій з боку підприємців мале підприємництво приречене. Але світова фінансова криза дає унікальний шанс позбутися поборів, недобросовісних чиновників тощо", — голова представництва Держкомпідприємництва в м. Києві Віталій Апостолов.

Голова організації роботодавців транспорту Київської області Валерій Черненко, в свою чергу закликав всіх українських підприємців завітати на з`їзд комітету: „Ми звертаємося до всіх бізнесменів України з проханням завітати на всеукраїнський з`їзд підприємців, який буде проведений 31 січня об 11 годині в „Українському Домі”. На з`їзд будуть запрошені президент України, представники уряду, парламенту” – заявив Валерій Черненко.

За його словами, на з`їзді планується озвучити проблематики кожної галузі бізнесу в Україні. „Якщо представники влади не сядуть за стіл переговорів з 31 січня то наслідки будуть непередбаченими. Ми повинні зрозуміти, що далі прірва: сьогоднішній економічний та соціальний колапси призведуть до другого майдану” – запевнив голова галузевої організації.

 

Читайте также по теме
ГолосUA
09:46 20/07/2024

Кабинет министров Украины предлагает включить в перечень обязанностей налогоплательщиков проводить по требованию...